Med reker, rogn og eggemajones. (HN,H,M,S,SM,SD,SF)
194,-
Lorrys hjemmelagde fisk- og skalldyrssuppe
Stor 274,- (F,M,SI,S,SD,SF)
212,-
Løksuppe
Klassisk løksuppe. (H,M,SI,SF)
186,-
GRAVET REINSDYRFILET
Tyttebær mousse, Kepaløk vinaigrette og pinjekjerner. (M,SF,P)
228,-
Fisk
LINEFANGET SKREI FRA LOFOTEN (NB BEROENDE PÅ LEVERANSE FRA LOFOTEN!)
Servert tradisjonelt med gulrøtter, bacon og sandefjordsmør.
Tillegg for lever og rogn - 85,-
Tillegg for lever, rogn og 2 serveringer - 140,-
NB SELGES TIL DET GÅR TOMT! (M,SI,F)
469,-
GRILLSTEKT FJELLØRRET
Potetpuré, bakt sjalottløk, gulrot og brunet smør. (F,M,SI,SF)
368,-
Kjøtt
STEKT FLESK
Brune bønner, duppe og rødbeter. (M,SI)
312,-
REINSDYRKAKER
Sauterte amadinepoteter, grønnsaker,
rårørte tyttebær og viltsaus. (M,S,SF)
326,-
Grillstekt indrefilét av okse
Aspargesbønner, Grilltomat og peppersaus. Serveres med pommes frites, fløtegratinerte eller kokte poteter. (SF,M,L)
482,-
Hjortefilet
Potetpuré med västerbottenost, rosenkål, rødbeter, tørket tyttebær og rødvinsjy. (M,SI,SF)
482,-
Salater
Skalldyrsalat
Med reker, krepsehaler, rødløk, tomat, agurk, salatblanding, fransk dressing og hvitløkdressing. (SF,SD,S,M,E)
292,-
Klassisk cæsarsalat
Med romanosalat, kylling, bacon, brødkrutonger og parmesan. (SF,S,HN,M,E,F)
292,-
Chevresalat
Honninggratinert med valnøtter, tranebær, fransk dressing, rødbeter og fiken. (SF,S,HN,M)
292,-
Litt av hvert
Skagensmørbrød
Med reker, rogn, egg majones og salat. (SF,SD,S,HN,R,E,F)
256,-
Hamburger
160 gram nykvernet kjøtt fra Strøm-Larsen med cheddar, bacon, rå løk, sylteagurk og salat. Serveres på brioche med trøffelmajones ved siden av.
Cambozola/pommes.f./Søtpotet frites
+ 42,- / + 55,- / + 74,- (V,SF,S,M,E)
255,-
The Beyond Burger
Plantebasert burger. Serveres med BBQ-dressing og løkkompott.
Cambozola/pommes.f./Søtpotet frites
+ 42,- / + 55,- / + 74,- (SF,M,E)
255,-
Viltburger
Kjøtt av Hjort med tyttebær majones og syltet rødløk. Serveres på brioche med BBQ saus ved siden.
Cambozola/Pommes.f./Søtpotet frites + 42,- / + 55,- / + 74,- (E,H,M,S,SF,V)
255,-
klassisk tartar av okse
Kapers, syltagurk, rødløk, rødbeter, sennep og eggeplomme. (E,S)
310,-
Lorrys bratwurst
Potetpuré, stekt løk, salat, viltsaus og syltet rødløk. (L,M,S,SF)
288,-
Pytt i Panne
Kjøtt av svin, løk, potet, rødbeter og stekt speilegg. (E,F,SF)
212,-
Fish & Chips
Tartarsaus og ertepuré. (E,H,M,S,SF)
269,-
Pasta bolognese
Pasta med kjøttdeig i tomatsaus, toppet med parmesan. (SF,E)
240,-
Dagens Middag
Mandag
Svinekoteletter med persilje sauterte poteter, surkål og rødvinsjy. (M,SF,L,SI)
265,-
Tirsdag
Havets Wallenbergare av torsk og laks, med potetmos, smør og ertepuré. (M,E,F,SF)
272,-
Onsdag
Eisbein med kålrabistappe. (M,SF)
272,-
Torsdag/Fredag
Fårikål. (M,SI,SF)
286,-
lørdag/søndag
Lammeskank med potetpure og rødvinsjy. (H,M,SF)
312,-
Husets små fristelser
Husets ostetallerken
Comté, Fourme d'ambert med kvædemarmelade, grovt müslibrød og vindruer. (SF,P,HN,M,R)
208,-
Lorrys store isdessert
3 kuler vaniljeis, krem og sjokoladesaus. (P,HN,M)
132,-
Vaniljeis
Med bjørnebær, krem og eggelikør. (SF,M,HN)
186,-
Lorrys legendarisk store eplekake
Med to kuler vaniljeis (Be gjerne om ekstra skje). (P,HN,M,E)