Reservasjoner

Bestill bord

her

Julebord 2017

1. SEPTEMBER STARTER VI MED RESERVASJONER TIL ÅRETS JULEBORD!
På Lorry har vi servert tradisjonsrik julemat i over 100 år, og fra torsdag 1. september åpner vi opp for reservasjoner til årets julebord og førjulslunsj. Telefonen er betjent mandag til fredag 11:00-16:30; alternativt mail i og utenfor kontortid på post@lorry.no. Det er også mulig å reservere bord selv for september og oktober direkte på vår nettside www.lorry.no.

TO BORDSETNINGER
Tradisjonen tro har vi to bordsetninger til middag, hhv. 17:00/17:15 og 20:00/20:15. Vi serverer lutefisk og pinnekjøtt fra 1. oktober, og full julemeny med smalahove, juletallerken (ribbe, julepølser, medisterkaker), rakørret, riskrem og multekrem fra 1. november.

FØRJULSLUNSJ
I tillegg tar vi også i mot reservasjoner til førjulslunsj. Vår tradisjonsrike julelunsj starter 15. november med ribbesmørbrød og sildetallerken i tillegg til full julemeny. Lange og lune lunsjer på Lorry i førjulstiden er fast tradisjon for svært mange, så vi oppfordrer alle til å være tidlig ute med reservasjoner også til dette.

Som alltid er det fyr i peisene, fantastisk stemning over to etasjer, et meget stort utvalg av drikke på både flaske og fat og svært generøse porsjoner.

Velbekomme!

 

Bordreservasjoner

Lunsj og middag kan reserveres gjennom vår online bookingløsning. Dette tar kun et lite minutt og du ser om vi har ledig underveis i bestillingen. Det er også mulig å kontakt oss per e-post (post@lorry.no) og telefon (22696904).

 

 

Private arrangement og konferanser

Det er også mulig å reservere en egen avdeling i 2. etasje på Lorry. Dette passer for arrangementer med opptil 100 personer. I denne avdelingen vil man få en mer intim Lorry opplevelse enten det er for et privat selskap eller et firmaarrangement. Ta kontakt på mail (post@lorry.no) eller telefon (22696904) for mer informasjon.