Reservasjoner

Bestill bord

her

Julebord

På Lorry har vi servert tradisjonsrik julemat i over 100 år. Julebordsbestillinger kan kun gjøres på telefon og e-post. Telefonen (22696904) er betjent mandag til fredag 11:00-16:30; alternativt mail i og utenfor kontortid på post@lorry.no.

TO BORDSETNINGER
Tradisjonen tro har vi to bordsetninger til middag, hhv. 17:00/17:15 og 20:00/20:15. Vi serverer lutefisk og pinnekjøtt fra 1. oktober, og full julemeny med smalahove, juletallerken (ribbe, julepølser, medisterkaker), rakørret, riskrem og multekrem fra 1. november.

JULELUNSJ

I tillegg tar vi også i mot reservasjoner til førjulslunsj. Vår tradisjonsrike julelunsj starter 1. november med ribbesmørbrød og sildetallerken i tillegg til full julemeny. Lange og lune lunsjer på Lorry i førjulstiden er fast tradisjon for svært mange, så vi oppfordrer alle til å være tidlig ute med reservasjoner også til dette. Julelunsj kan bookes gjennom vår online bookingløsning på denne siden.

Som alltid er det fyr i peisene, fantastisk stemning over to etasjer, et meget stort utvalg av drikke på både flaske og fat og svært generøse porsjoner.

Velbekomme!

 

 

 

Private arrangement og konferanser

Det er også mulig å reservere en egen avdeling i 2. etasje på Lorry. Dette passer for arrangementer med opptil 100 personer. I denne avdelingen vil man få en mer intim Lorry opplevelse enten det er for et privat selskap eller et firmaarrangement. Ta kontakt på mail (post@lorry.no) eller telefon (22696904) for mer informasjon.