Reservasjoner

Julebord

På Lorry har vi servert tradisjonsrik julemat i over 100 år, og årets julebord begynner allerede å fylles opp. Telefonen er betjent mandag til fredag 11:00-16:30; alternativt mail i og utenfor kontortid på post@lorry.no. Det er også mulig å reservere bord selv for september og oktober direkte via online booking på denne siden.

TO BORDSETNINGER
Tradisjonen tro har vi to bordsetninger til middag, hhv. 17:00/17:15 og 20:00/20:15. Vi serverer lutefisk og pinnekjøtt fra 1. oktober, og full julemeny med smalahove, juletallerken (ribbe, julepølser, medisterkaker), rakørret, riskrem og multekrem fra 1. november.

JULELUNSJ

I tillegg tar vi også i mot reservasjoner til førjulslunsj. Vår tradisjonsrike julelunsj starter 15. november med ribbesmørbrød og sildetallerken i tillegg til full julemeny. I år har vi to bordsettinger hhv. 11:00-13:30 & 14:00-16:30. Lange og lune lunsjer på Lorry i førjulstiden er fast tradisjon for svært mange, så vi oppfordrer alle til å være tidlig ute med reservasjoner også til dette. Julelunsjbookinger tas på samme telefon og e-post som julebord.

Som alltid er det fyr i peisene, fantastisk stemning over to etasjer, et meget stort utvalg av drikke på både flaske og fat og svært generøse porsjoner.

Velbekomme!

 

Bordreservasjoner (1.10-1.11)

Lunsj og middag kan reserveres gjennom vår online bookingløsning. Dette tar kun et lite minutt og du ser om vi har ledig underveis i bestillingen. Det er også mulig å kontakt oss per e-post (post@lorry.no) og telefon (22696904).