Med reker, rogn og eggemajones. (HN,H,M,S,SM,SD,SF)
198
Lorrys hjemmelagde fisk- og skalldyrssuppe
Stor + 59 (F,M,SI,S,SD,SF)
249
Løksuppe
Klassisk løksuppe. (H,M,SI,SF)
196
GRAVET REINSDYRFILET
Tyttebær mousse, Kepaløk vinaigrette og pinjekjerner. (M,SF,P)
248
Fisk
GRILLSTEKT FJELLØRRET
Potetpuré, bakt sjalottløk, gulrot og brunet smør. (F,M,SI,SF)
398
TORSKERYGG
Erte og rødbetpuré, kokt potet, brunet soyasmør og baconmarmelade. (SI,S,SF,M)
398
Kjøtt
STEKT FLESK
Brune bønner, duppe og rødbeter. (M,SI)
325
REINSDYRKAKER
Sauterte amadinepoteter, grønnsaker,
rårørte tyttebær og viltsaus. (M,S,SF)
354
Grillstekt indrefilét av okse
Aspargesbønner, Grilltomat og peppersaus. Serveres med pommes frites, fløtegratinerte eller kokte poteter. (SF,M,L)
515
Hjortefilet
Potetpuré med västerbottenost, rosenkål, rødbeter, tørket tyttebær og rødvinsjy. (M,SI,SF)
515
Salater
Skalldyrsalat
Med reker, krepsehaler, rødløk, tomat, agurk, salatblanding, fransk dressing og hvitløkdressing. (SF,SD,S,M,E)
298
Klassisk cæsarsalat
Med romanosalat, kylling, bacon, brødkrutonger og parmesan. (SF,S,HN,M,E,F)
298
Chevresalat
Honninggratinert med valnøtter, fransk dressing og rødbeter. (SF,S,HN,M)
298
Litt av hvert
Skagensmørbrød
Med reker, rogn, egg majones og salat. (SF,SD,S,HN,R,E,F)
275
Hamburger
160 gram nykvernet kjøtt fra Strøm-Larsen med cheddar, bacon, coleslaw, rå løk, sylteagurk og salat. Serveres på surdeigsbrød med trøffelmajones ved siden av.
Cambozola/pommes.f./Søtpotet frites
+ 42,- / + 55,- / + 74,- (V,SF,S,M,E)
265
The Beyond Burger
Plantebasert burger. Serveres med BBQ-dressing og løkkompott.
Cambozola/pommes.f./Søtpotet frites
+ 42,- / + 55,- / + 74,- (SF,M,E)
265
Hjortburger
Kjøtt av Hjort med tyttebær majones og syltet rødløk. Serveres med BBQ saus ved siden.
Cambozola/Pommes.f./Søtpotet frites + 42,- / + 55,- / + 74,- (E,H,M,S,SF,V)
275
klassisk tartar av okse
Kapers, syltagurk, rødløk, rødbeter, sennep og eggeplomme. (E,S)
320
Lorrys bratwurst
potetpuré, stekt løk, salat, viltsaus og agurksalat. (SI,HN,L,M,SF)
298
Fish & Chips
Tartarsaus og ertepuré. (E,H,M,S,SF)
294
Pasta bolognese
Pasta med kjøttdeig i tomatsaus, toppet med parmesan. (SF,E)
245
Mandag
Kjøttpudding med ovnsbakte poteter, soppsaus og ripsgelé. (E,H,M,S,SF)
268
Tirsdag
Wallenbergare av torsk og laks, med potetmos, smør og ertepuré. (M,E,F,SF)
319
Onsdag
Eisbein med kålrabistappe. (M,SF)
278
Torsdag/Fredag
Fårikål. (M,SI,SF)
292
lørdag/søndag
Lammeskank med potetpure og rødvinsjy. (H,M,SF)
324
Husets små fristelser
Husets ostetallerken
Comté, Fourme d'ambert med kvædemarmelade, grovt müslibrød og vindruer. (SF,P,HN,M,R)
212
Lorrys store isdessert
3 kuler vaniljeis, krem og sjokoladesaus. (P,HN,M)
134
Vaniljeis
Med bjørnebær, krem og eggelikør. (SF,M,HN)
188
Lorrys legendarisk store eplekake
Med to kuler vaniljeis (Be gjerne om ekstra skje). (P,HN,M,E)