Med reker, rogn og eggemajones. (HN,H,M,S,SM,SD,SF)
198
Lorrys hjemmelagde fisk- og skalldyrssuppe
Stor 292 (F,M,SI,S,SD,SF)
232
Løksuppe
Klassisk løksuppe. (H,M,SI,SF)
192
GRAVET REINSDYRFILET
Tyttebær mousse, Kepaløk vinaigrette og pinjekjerner. (M,SF,P)
242
Fisk
LINEFANGET SKREI FRA LOFOTEN (NB BEROENDE PÅ LEVERANSE FRA LOFOTEN!)
Servert tradisjonelt med gulrøtter, bacon og sandefjordsmør.
Tillegg for lever og rogn - 85
Tillegg for lever, rogn og 2 serveringer - 140
NB SELGES TIL DET GÅR TOMT! (M,SI,F)
469
GRILLSTEKT FJELLØRRET
Potetpuré, bakt sjalottløk, gulrot og brunet smør. (F,M,SI,SF)
382
Kjøtt
STEKT FLESK
Brune bønner, duppe og rødbeter. (M,SI)
322
REINSDYRKAKER
Sauterte amadinepoteter, grønnsaker,
rårørte tyttebær og viltsaus. (M,S,SF)
342
Grillstekt indrefilét av okse
Aspargesbønner, Grilltomat og peppersaus. Serveres med pommes frites, fløtegratinerte eller kokte poteter. (SF,M,L)
495
Hjortefilet
Potetpuré med västerbottenost, rosenkål, rødbeter, tørket tyttebær og rødvinsjy. (M,SI,SF)
488
Salater
Skalldyrsalat
Med reker, krepsehaler, rødløk, tomat, agurk, salatblanding, fransk dressing og hvitløkdressing. (SF,SD,S,M,E)
298
Klassisk cæsarsalat
Med romanosalat, kylling, bacon, brødkrutonger og parmesan. (SF,S,HN,M,E,F)
298
Chevresalat
Honninggratinert med valnøtter, tranebær, fransk dressing, rødbeter og fiken. (SF,S,HN,M)
298
Litt av hvert
Skagensmørbrød
Med reker, rogn, egg majones og salat. (SF,SD,S,HN,R,E,F)
265
Hamburger
160 gram nykvernet kjøtt fra Strøm-Larsen med cheddar, bacon, rå løk, sylteagurk og salat. Serveres på brioche med trøffelmajones ved siden av.
Cambozola/pommes.f./Søtpotet frites
+ 42,- / + 55,- / + 74,- (V,SF,S,M,E)
260
The Beyond Burger
Plantebasert burger. Serveres med BBQ-dressing og løkkompott.
Cambozola/pommes.f./Søtpotet frites
+ 42,- / + 55,- / + 74,- (SF,M,E)
260
Hjortburger
Kjøtt av Hjort med tyttebær majones og syltet rødløk. Serveres på brioche med BBQ saus ved siden.
Cambozola/Pommes.f./Søtpotet frites + 42,- / + 55,- / + 74,- (E,H,M,S,SF,V)
265
klassisk tartar av okse
Kapers, syltagurk, rødløk, rødbeter, sennep og eggeplomme. (E,S)
315
Lorrys bratwurst
potetsalat, salat, sprøstekt løk og agurksalat. (L,M,S,SF)
292
Pytt i Panne
Kjøtt av svin, løk, potet, rødbeter og stekt speilegg. (E,F,SF)
212
Fish & Chips
Tartarsaus og ertepuré. (E,H,M,S,SF)
288
Pasta bolognese
Pasta med kjøttdeig i tomatsaus, toppet med parmesan. (SF,E)
240
Dagens Middag
Mandag
Svinekoteletter med persilje sauterte poteter, surkål og rødvinsjy. (M,SF,L,SI)
268
Tirsdag
Wallenbergare av torsk og laks, med potetmos, smør og ertepuré. (M,E,F,SF)
298
Onsdag
Eisbein med kålrabistappe. (M,SF)
278
Torsdag/Fredag
Fårikål. (M,SI,SF)
292
lørdag/søndag
Lammeskank med potetpure og rødvinsjy. (H,M,SF)
316
Husets små fristelser
Husets ostetallerken
Comté, Fourme d'ambert med kvædemarmelade, grovt müslibrød og vindruer. (SF,P,HN,M,R)
208
Lorrys store isdessert
3 kuler vaniljeis, krem og sjokoladesaus. (P,HN,M)
134
Vaniljeis
Med bjørnebær, krem og eggelikør. (SF,M,HN)
188
Lorrys legendarisk store eplekake
Med to kuler vaniljeis (Be gjerne om ekstra skje). (P,HN,M,E)