Logo Lorry
  • Meny
    • Lunsj
    • Middag
    • Sommer
    • 3-retter Kjøtt
    • 3-retter Fisk
    • Event
  • Bestill bord her
  • Events
  • Gavekort
  • Kontakt
    • English
    • Norsk
  • EN
  • NO

+47 22 69 69 04

post@lorry.no

Parkveien 12 0350 Oslo

  • https://www.facebook.com/lorryrestaurant/
  • https://www.instagram.com/lorryrestaurant/
  • https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g190479-d793660-Reviews-Lorry-Oslo_Eastern_Norway.html

Middag

Forrett

Skagentoast

Med reker, rogn og eggemajones.  (HN,H,M,S,SM,SD,SF)

198

Lorrys hjemmelagde fisk- og skalldyrssuppe 

Stor 292 (F,M,SI,S,SD,SF)

232

Løksuppe

Klassisk løksuppe. (H,M,SI,SF)

192

GRAVET REINSDYRFILET

Tyttebær mousse, Kepaløk vinaigrette og pinjekjerner. (M,SF,P)

242

Fisk

GRILLSTEKT FJELLØRRET 

Potetpuré, bakt sjalottløk, gulrot og brunet smør. (F,M,SI,SF)

382

Havets Wallenbergare

Av torsk og laks, med potetmos, smør og ertepuré. (E,F,M,SF)

298

Varmrøkt laks

Serveres med kål, poteter, rømme og ørretrogn. (F,M,SI)

322

Stekt makrell/pir

Serveres med rømmedressing og agurksalat. (H,M,SI)

295

Kjøtt

STEKT FLESK

Brune bønner, duppe og rødbeter. (M,SI)

322

REINSDYRKAKER

Sauterte amadinepoteter, grønnsaker, rårørte tyttebær og viltsaus. (M,S,SF)

342

Grillstekt indrefilét av okse

Grønn asparges, Grilltomat, sitron, rødvinsjy og béarnaise saus. (L,SF,M)

495

Salater

Skalldyrsalat

Med reker, krepsehaler, rødløk, tomat, agurk, salatblanding, fransk dressing og hvitløkdressing. (SF,SD,S,M,E)

298

Burrata

Serveres med tomater, jordbær, vannmelon, pesto, mini grissini og ristede pistasjnøtter. (H,M,P)

298

Klassisk cæsarsalat

Med romanosalat, kylling, bacon, brødkrutonger og parmesan. (SF,S,HN,M,E,F)

298

Chevresalat

Honninggratinert med valnøtter, fransk dressing og rødbeter. (SF,S,HN,M)

298

Litt av hvert

Skagensmørbrød

Med reker, rogn, egg majones og salat. (SF,SD,S,HN,R,E,F)

265

Hamburger

160 gram nykvernet kjøtt fra Strøm-Larsen med cheddar, bacon, rå løk, sylteagurk og salat. Serveres på brioche med trøffelmajones ved siden av. Cambozola/pommes.f./Søtpotet frites + 42,- / + 55,- / + 74,-  (V,SF,S,M,E)

260

The Beyond Burger

Plantebasert burger. Serveres med BBQ-dressing og løkkompott. Cambozola/pommes.f./Søtpotet frites + 42,- / + 55,- / + 74,-  (SF,M,E)

260

klassisk tartar av okse

Kapers, syltagurk, rødløk, rødbeter, sennep og eggeplomme. (E,S)

315

Lorrys bratwurst

potetsalat, salat, sprøstekt løk og agurksalat. (L,M,S,SF)

292

Blåskjell

Ferske dampede blåskjell i tomatisert hvitvinssaus. (BR,SI,SF)

295

Fish & Chips

Tartarsaus og ertepuré. (E,H,M,S,SF)

288

Pasta bolognese

Pasta med kjøttdeig i tomatsaus, toppet med parmesan. (SF,E)

240

Husets små fristelser

Husets ostetallerken

Comté, Fourme d'ambert med kvædemarmelade, grovt müslibrød og vindruer. (SF,P,HN,M,R)

208

Lorrys store isdessert

3 kuler vaniljeis, krem og sjokoladesaus. (P,HN,M)

134

Vaniljeis

Med bjørnebær, krem og eggelikør. (SF,M,HN)

188

Lorrys legendarisk store eplekake

Med to kuler vaniljeis (Be gjerne om ekstra skje). (P,HN,M,E)

188

Crème brûlée

(S,P,M,E)

162

Black & White 

Sjokolademoussekake. (HN,M,E)

188

Sitron tartelette med Marengs

Med lemoncurd. (M,E,HN,H)

162

  • PK-Pinjekjerner,
  • BR-Bløtdyr,
  • H-Hvete,
  • L-Laktose,
  • V-Valmue,
  • SM-Sesam,
  • SI-Selleri,
  • SF-Sulfitter,
  • SD-Skalldyr,
  • S-Sennep,
  • P-Peanøtter,
  • VN-Valnøtt,
  • HN-Hasselnøtt,
  • M-Melk,
  • R-Rug,
  • F-Fisk,
  • E-Egg

Parkveien 12

0350 Oslo

post@lorry.no

+47 22 69 69 04

  • Mandag

    11.00-01.00

  • Tirsdag-Lørdag

    11.00-03.30

  • Søndag

    12.00-01.00

  • https://www.facebook.com/lorryrestaurant/
  • https://www.instagram.com/lorryrestaurant/
  • https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g190479-d793660-Reviews-Lorry-Oslo_Eastern_Norway.html
  • Personvernerklæring