1

Kulturinstutisjonen

Lorry har historie helt tilbake til midten av 1870-årene, og drevet av samme familie i over 60 år gjennom 3 generasjoner.

Lorry Uteservering 2 W8 A2852 Foto Helge Brekke
Lorry er et rampete og uformelt spisested og et begrep i hovedstaden, med sine rikt dekorerte vegger, separate sittebåser med dype sofaer, og kelnere med respekt for sitt yrke, iført lange serveringsforklær og hvite skjorter med fargerike sløyfer. Meny
516 A1297

Opening hours

Monday

11.00-01.00

Sunday

12.00-01.00

Mat og drikke

Lorry har en variert meny med velsmakende og tradisjonelle retter servert i generøse porsjoner.

Vi serverar 12 sorter øl fra fat bland annat Ringnes Pils, Frydenlund bayer, Brooklyn lager, brooklyn east india pale Ale, kronenburg blanc, kinn vestkyst, kinn slåtteøl, Spitfire kentish ale, guinness 4,2

Hva skjer på Lorry?

Gå på tur

Vi oppfordrer deg til å oppleve hele Lorry ved å ta en rundtur i våre lokaler, gjennom restauranten og baren i første etasje, opp begge trappene til andre etasje og vår provencalske røyketerrasse.

Lorry 60
Her kan du trekke frisk luft – gjerne gjennom et filter, hvis du ønsker det.
Lorry 71
Sjiraffen er én av mange utstoppede eksotiske dyr som pryder restauranten. Det er kun ett av dyrene her som ikke er ekte. Kan du finne det?
Lorry 16
Den lettere schizofrene innredningen er noe av det som gjør Lorry til Lorry. Og som gjør at vi har noen av de mest trofaste stamgjestene i byen.